Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Stoffen voor alle smaken en budgetten

Op zoek naar stoffen om kleding, handtassen of knuffels te maken? In mijn stoffenwinkel vindt u een uitgebreid aanbod van stoffen om met uw naaimachine mee aan de slag te gaan: hobbystofjes met leuke en originele motiefjes, bijvoorbeeld van het merk Tilda. Ook luxueuzere textielstoffen, modestoffen voor kleding, fleece tricot, vilten nog veel meer heb ik in de aanbieding.

Voor elk budget heb ik de gepaste stof. De prijzen van mijn stoffen schommelen tussen negen en vijftig euro per meter. Bovendien kan u rekenen op mijn deskundig advies, zodat u de stoffen kiest die perfect bij uw smaak passen. U zal mijn stoffenwinkel ook altijd met de juiste hoeveelheid stof verlaten. Ik meet alles namelijk op in mijn zaak. En als u uw stoffen hier koopt, pas ik ze gratis aan.

Daarnaast voer ik ook kleine retouches uit: verkorten, versmallen, nieuwe rits, scheurtjes herstellen, gaatjes stoppen, knopen aanzetten, etc.

Zelf leren naaien of breien? Neem een kijkje in onze agenda en schrijf je in voor een van onze workshops.

Breng zeker eens een bezoekje aan mijn stoffenparadijs. U vindt er gegarandeerd wat u zoekt en ik assisteer u graag bij uw zoektocht!

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?