Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Stoffen voor alle smaken en budgetten

Op zoek naar stoffen om kleding, handtassen of knuffels te maken? In mijn stoffenwinkel vindt u een uitgebreid aanbod van stoffen om met uw naaimachine mee aan de slag te gaan: hobbystofjes met leuke en originele motiefjes, bijvoorbeeld van het merk Tilda. Ook couture modestoffen voor kleding, fleece, tricot, vilt, katroen en nog veel meer heb ik in de aanbieding.

Voor elk budget heb ik de gepaste stof. Bovendien kan u rekenen op mijn deskundig advies, zodat u de stoffen kiest die perfect bij uw smaak passen. U zal mijn stoffenwinkel ook altijd met de juiste hoeveelheid stof verlaten. Ik meet alles namelijk op in mijn zaak. En als u uw stoffen hier koopt, pas ik ze gratis aan.

Zelf leren naaien? Dat kan! Ma, wo en vrijdagvoormiddag is ons naaicafé open. Ook elke 3e zondag van de maand worden de naaimachines bovengehaald.
Hiervoor inschrijven kan enkel telefonisch.

Heeft uw machine een onderhoud of herstelling nodig? Geen probleem. Wij hebben een prima samenwerking met naaimachines De Clercq uit Tienen. U brengt uw naaimachine bij ons binnen en wij doen de rest.
Ook voor nieuwe toestellen hebben zij, De Clercq, een zeer ruim aanbod van verschillende merken. Met hun jarenlange ervaring zullen zij u met een brede glimlach en deskundig advies verder helpen. www.zigzagshop.be

Breng zeker eens een bezoekje aan mijn stoffenparadijs. U vindt er gegarandeerd wat u zoekt en ik assisteer u graag bij uw zoektocht.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?